Köp
För att handla hos oss måste du vara företag inom den kosmetiska eller estetiska branschen, eller vara hudterapeut. Du kan ansöka om att få bli kund via vårt formulär på hemsidan. Hos Naturkliniken Öresund köper du dina varor via vår webbshop på https://pro.naturkliniken.info , genom beställning via e-post eller på telefon 040-66 700 82.

Minimiorder
Det finns inget minsta beställningsvärde, alla beställningar är välkomna!

Priser
Alla priser i butiken är ex moms.

Fraktavgift
Alla leveranser skickas med post som paket eller skrymmande brev. Fraktkostnaden specificeras i kassan, innan du bekräftar köpet.

Betalning
All betalning mot faktura 15 dagar netto, vi förbehåller oss rätten att ta en kreditupplysning innan godkännande. Fakturan skickas sen tillsammans med din order. Betalningsvillkor är 15 dagar netto, vid försenad inbetalning tillkommer lagenlig ränta och avgifter.

Leveranstid: Leveranstiden inom Sverige är 3 -7 arbetsdagar på lagervaror.
Vi levererar endast inom Sverige.

Ångerrätt och retur
Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet. Returnerade varor måste vara oanvända och förpackningarna obrutna. Du returnerar som postpaket eller brev. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. Du står själv för fraktkostnaden och vi åtar oss inget ansvar för transportskador som uppstått på grund av dålig emballering. Kontaktuppgifter hittar du ovan under fliken ”Kontakt”.

Avbeställning
Avbeställning av en order kan göras via e-post eller telefon om den ännu inte expedierats. Om vi redan har hunnit skicka din order, har du möjlighet att returnera oöppnade och oanvända varor som beskrivet ovan under rubriken ”ångerrätt och retur”. För outlösta paket debiteras fraktavgift samt en administrativ avgift.

Reklamationer
Om en vara är trasig eller felexpedierad måste du kontakta oss och ange felet inom åtta dagar. Vi anger hur du kostnadsfritt returnerar den felaktiga varan. Du kan välja att få en ny vara, eller få pengarna inklusive fraktavgiften tillbaka.

Personuppgiftspolicy
Vi följer den svenska personuppgiftslagen. Enligt denna lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos Naturkliniken Webbshop bekräftar du detta samtycke. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du genomför ett köp kommer att behandlas av Naturkliniken Webbshop i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig samt i kommunikationen mellan Naturkliniken Webbshop och dig som kund.

E-postadresser
Vi lagrar din e-postadress i butiken så att det går att skicka ut orderbekräftelser, kvitton och annan information till dig efter köp.
Vi kommer att använda din adress för att skicka ut nyhetsbrev om nya produkter, rabatter m.m.
Vi kommer inte att ge ut eller sälja din adress eller annan information som identifierar dig till något annat företag eller person som ej representerar Naturkliniken.
Du kommer att ha möjligheten att avregistrera dig från nyhetsbreven när dom kommer.

Kakor (cookies)
En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator.
Kakor används  för att ge dig tillgång till olika funktioner samt för att hålla koll på varorna du köper och spara din kundkorg.
Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används vilket du gör i och med att du accepterar våra villkor innan köp. Vi använder inte detta för anda ändamål än för hemsidans funktionalitet och då endast för webbplatsen www.naturkliniken.info.